Božić je protekao u srećnim, ali i onim manje lepim vestima

Folk pevačica Goca Božinovska na Božić je saznala da će postati baba i dobiti prvo unuče. Njen sin Mirko Šijan i buduća snajka Bojana Rodić bi kroz nekoliko meseci trebalo da dobiju prvo dete.

Razume se, ovoj vesti se najviše obradovala Goca.

- Hvala mojoj deci što su me učinila najsrećnijom ženom na svetu, i to na Božić. Dobila sam najlepši poklon ikada. Snajka je trudna mesec i po dana i daće Bog da do kraja izgura kako treba - kazala je pevačica za Pink.rs i nastavila:

- Duša bakina, lepota najveća, šta god da je. Da li će biti dečak ili devojčica, nije važno. Bitno je da se rodi zdravo i pravo da baka čuva, ljulja i nuna svog anđela. Snajka je prva liga, ima da je gledam kao malo vode na dlanu, mada sam je uvek tako i gledala.

Foto: TV Pink Printscreen

Najveća sreća pomešala joj se sa neizmernom brigom za majkom kojoj je baš juče pozlilo zbog čega Goca nije mogla da sredi svoja osećanja:

- Ne pitajte me ništa. Od juče mi se smenjuju razna osećanja u periodu najveće sreće i najveće boli. Ja sam došla u Surčin na par dana zbog praznika, a majka mi je sa sestrom ostala u Kraljevu. Baš kada su mi sin i snaja saopštili da ću biti baka, majci je pozlilo, pa je sestra zvala Hitnu pomoć da voze majku u sanitet. Ja odavde ne znam gde sam. Ne mogu da se prepustim i opustim, a ne mogu ni da sednem u auto i vozim u selo. Ovamo sreća, tamo tuga. Mama mi umire, a Bog me nagrađuje unučetom. Šta ti je sudbina. Bitno samo da ide sve po redu i da snaja do kraja sve izgura kako treba.

Autor: redportal.rs

#Goca Božinovska

#mirko šijan

#pevačica