Svega se seća i neće oca nikada preboleti

Goca Božinovska objašnjava da nikako ne može da uteši svog naslednika koji tuguje za tatom.

Iako je Mirko imao samo 7 godina kada je Zoran Šijan ubijen, seća ga se i nedostaje mu svakog dana. Uprkos njenim težnjama da mu skrene misli, mladi Šijan stalno gleda snimak na kom se njegov tata smeje i svima se hvali tim klipom.

Foto: Instagram.com/miresijan

- Mirko ima video-snimak na kom se njegov otac smeje i priča. Često ga gleda i svima to pokazuje. Često ga pitam: Sine, zašto to puštaš, zašto sam sebe povređuješ? On odmahne rukom i kaže mi: Mama, tako mi je mnogo lakše. Imam osećaj kao da sam video tatu - kaže Goca.

Pevačica dodaje da joj najteže pada kada vidi suze svog naslednika. On često ume da zaplače zato što istinski pati za ocem.

- Uvek kada se skupi neko društvo kod nas u kući, Mirko pušta pesmu E moj ćale. Zbog te pesme svaki put zaplače. Kažem mu da to ne radi jer tako povređuje sebe, ali ne vredi, ne sluša me! To mi je baš veliki problem - rekla je pevačica.

Mirko je imao preveliku želju da trenira boks, ali mu ja nisam dala. Zaklela sam ga da, dok sam ja živa, ne trenira taj sport u kom može da se povredi. Mnogo je dobar prijatelj sa Veljkom Ražnatovićem, koji je postao profesionalni bokser. Uvek je hteo da se kao on oproba u boksu. Na sreću, sprečila sam ga - rekla je Goca.

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Autor: redportal.rs

#gocabozinovska

#mirkosijan

#zoransijan