Privlačiš ono o čemu misliš 😏

Kada bi vam neko rekao da možete da ostvarite sve što vam padne na pamet samo ako se prepustite toku života, da li biste mu poverovali? Iako je, nakon filma The Secret, probudio znatiželju ljudi širom sveta, Zakon privlačenja mnogima i dalje izgleda misteriozno i nerealno.

The Secret – Rhonda Byrne

Nakon što je 2006. godine istoimeni film probudio znatiželju kod milionskog auditorijuma, Zakon privlačenja je postao jedna od najintrigantnijih tema u društvu. Ova knjiga za mnoge predstavlja otkrivanje Zakona u modernom dobu i jedan je od prvih koraka za sve koji žele da žive prema Univerzalnom zakonu.

View this post on Instagram

A post shared by The Secret (@thesecret365)

IZVOR: IG / @thesecret365

Ask and It Is Given – Esther & Jerry Hicks

Nema ničega što se ne može ostvariti ili steći – glavna je poruka ove knjige. Ukoliko ste u procesu spoznavanja Zakona, ova knjiga je odličan temelj za bolje shvatanje vaših odnosa sa porodicom, prijateljima, poslom, okruženjem ali i samim sobom.

View this post on Instagram

A post shared by Jessicaaaa (@positiviteawithjessie)

IZVOR: IG / @positiviteawithjessie

Think and Grow Rich – Napoleon Hill

Iako izdata pre gotovo jednog veka, ova knjiga predstavlja, takoreći, Bibliju uspešnih preduzetnika, i stavlja vas u kožu pobednika. Sredinom prošlog veka poznata kao obavezno štivo onih koji započinju sopstveni posao, iznosi korake koji svaki pojedinac treba da sledi u poslovnom životu, kako bi sebi obezbedio lagodan život.

View this post on Instagram

A post shared by Logolepsy Publishing Group (@logolepsybooks)

IZVOR: IG / @logolepsybooks

Autor: Redportal.rs

#knjige

#zakon privlačenja