Lov na knjige!

Novosađani, ali i oni koji posećuju ovaj grad, ovih dana mogu šetajući ulicama Novog Sada da nalete na KNJIGE. Novosadska razmena knjiga i portal Prerazmišljavanje odlučili su da poklone 366 knjiga Novosađanima u akciji pod nazivom Knjige greju.

IZVOR: YT / Radio-televizija Vojvodine

- Imali smo nekih 14 događaja do sada, nekoliko svake godine, međutim ove godine od planirane 4 nismo organizovali nijednu zbog svih ovih okolnosti raznih. Odlučili smo se za to da za svaki dan u kojem nije bilo razmene, a to je 366 dana, podelimo po 1 knjigu negde po gradu i okolini. Desilo se da je 1 devojka za rođendan pronašla knjigu sa lepom posvetom, sa uputstvom da ovo jeste vreme darivanja, da možda ne bi trebalo da kupujemo knjige, već da možemo pogledati šta nam ne odgovara na našim policama i damo nekome kome je potrebno, što je ustvari duh razmene - kaže Katarina Kostić, osnivačica Novosadske razmene knjiga.
View this post on Instagram

A post shared by Novosadska razmena knjiga (@nsrazmenaknjiga)

IZVOR: IG / nsrazmenaknjiga

Danas su se knjige nalazile na Grbavici, sutra će biti na Telepu, a mi poručujemo svima da bi bilo dobro da malo uspore, da uživaju u danu i lepotama grada, pa ih možda tada sačeka i lepo iznenađenje. 🤓

Autor: redportal.rs

#Grbavica

#Knjige greju

#NOVI SAD

#Telep

#akcija