Sa izborom izvođača MEŠTANI SE NE SLAŽU 😉

Pevač Saša Kovačević imao je zakazan nastup u Hrvatskoj, ali do njega ipak neće doći, prenose Nezavisne.

Naime, trebalo je da Saša peva u jednoj svečanoj sali za venčanja u Bibinjama 24. oktobra, a na zvaničnoj stranici ovog mesta, sada je objavljeno da je nastup otkazan, kako se navodi, zbog neslaganja meštana sa izborom izvođača. 😉

- Na veliku žalost nas kao organizatora, ali i velikog broja zainteresovane publike, obaveštavamo vas kako smo primorani da otkazažemo koncert Saše Kovačevića koji je bio predviđen za 24. oktobra - piše u objavi.

- U našem poslovanju vodimo se politikom transparentne komunikacije, uvažavajući stavove i mišljenja stanovnika opštine Bibinje i ostalih meštana, zbog čijeg smo neslaganja našim izborom izvođača i doneli ovu tešku odluku. ☝🏻Zahvaljujemo se na razumevanju i vidimo se uskoro na novim koncertima - istakli su oni, dodajući kako će svi oni koji su već kupili karte dobiti povraćaj celokupnog iznosa.

Podsećamo, ovo nije prvi put da se srpskim izvođačima otkazuju nastupi u Hrvatskoj jer se smatraju „neprimerenim“, te su istu sudbinu doživeli i Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba, Zorana Mićanović, Željko Samardžić, Duško Kuliš, Jelena Karleuša i drugi.

Autor: Nezavisne