Real Madrid stiže u krcatu Arenu

Košarkaši Partizana sutra u okviru 32. kola Evrolige dočekuju španskog velikana ekipu Real Madrida.

U 20.30 časova crno-beli će odmeriti snage sa kraljevskim klubom pred punom Štark Arenom, a pre toga od 17.30 časova odigraće se utakmica veterana ova dva kluba.

Zbog toga, ulazi u Štark arenu će biti otvoreni od 17 časova. Biće to sjajna prilika da publika ponovo pozdravi legende dva evropska velikana poput Novice Veličkovića, Milenka Tepića, Saše Pavlovića, Ratka Varde, Felipe Rejesa, Nikole Lončara, Miška Marića i mnogih drugih.

Partizan je u 1. delu sezone u Madridu izgubio rezultatom 105:97, a pred sutrašnji duel trener Željko Obradović izjavio je:

- Četvrta utakmica u sedam dana. Sigurno nije lako, ali tako je kako je. Znali smo taj raspored, da će biti veoma teško. Išli smo iz utakmice u utakmicu, imali smo dva dana, juče trenirali u nešto lakšem ritmu, a danas smo pokušali da odradimo trening kakav inače radimo pred utakmicu. Još juče smo krenuli da pričamo o Real Madridu, timu koji je u toj poziciji kojoj jeste. Pričati o Real Madridu i svemo onome šta on predstavlja u evropskoj košarci, i šta je ove godine sa ovim rosterom, mislim da nema potrebe. Čeka nas teška utakmica i još jedna prilika da damo sve od sebe i da vidimo da li možemo da odigrmo neke minute bolje nego na prethodnoj utakmici protiv Barselone - istakao je Žoc.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Jedan od najkorisnijih igrača Partizana Dante Egzum izjavio je:

- Znamo da je pred nama teška utakmica. Imali smo dva slobodna dana da se priremimo, nedelja za nama je bila veoma izazovna, ali trebalo bi da budemo dobri. U svaku ulazim sa željom da dam sve od sebe, ali ključno što želim je pobeda našeg tima - istakao je Egzum.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Podsetimo, crno-beli su u petak savladali Olimpijakos pred svojim navijačima, zatim su u utorak pretrpeli poraz od Barselone u Beogradu, a sa 2 dana nakon odmora odmeriće snage sa Real Madridom.

Autor: redportal.rs