Adriana Kadar o svojoj mejkap liniji, garderobi i veridbi sa Savom Džehverovićem💍

Cale, Ruža, Anna i Sara ponovo su na okupu u emisiji Ustanak, a sa nama su ovog jutra podelili i neke muzičke novosti! Naime, Ruža Rupić i Anna Lazarević pohvalile su se novim spotovima. 🎶

Anna Lazarević će se večeras u 18 časova pojaviti u spotu pevača El Buena, a kako je izjavila, snimila je i jednu pesmu za Džumbus, ali o tom projektu nije želela puno da otkriva. Dok je Ruža Rupić podelila informaciju da uskoro izlazi njena nova pesma Dama, za koju je nedavno snimila spot. 🎶

IZVOR: YT / Red TV

Popularna ekipa iz Ustanka ovoga jutra u svojoj emisiji ugostila je i Adrianu Kadar, verenicu brata Teodore Džehverović.

Adriana se jutros oprobala u muzičkoj igrici i ukrstila koplja sa Annom Lazarević, a evo i kako su se dame snašle u ovom muzičkom okršaju:

IZVOR: YT / Red TV

Mlada Adriana nedavno je izbacila svoju liniju mejkap proizvoda, odnosno karmina, a Ruža je danas jedan set dobila na poklon. 🎁 Pored šminke, Adriana se sa svojim verenikom Savom bavi proizvodnjom i prodajom garderobe. Popularni par stvorio je svoj brend koji nosi ime Nobako.

View this post on Instagram

A post shared by NOBAKO (@nobakoshop)

IZVOR: IG / @nobakoshop

U Ustanku Adriana se dotakla teme veridbe i govorila da li ju je očekivala. Takođe, prokomentarisala je negativne komentare, koje je ranije dobijala zbog veze sa Savom, zbog toga što je on 15 godina stariji od nje. Više o tome možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / Red TV

Autor: redportal.rs

#Adriana Kadar

#Ana

#cale

#ruža

#sara

#ustanak