Evo šta on otkriva o vašem karakteru 💍

Otkriveno je da nošenje prstenja na određenom prstu ima i određeno značenje.

Ukoliko volite da nosite prsten na palcu, vi ste otvorena, vesela i zabavna osoba. Energični ste i uvek spremni za nova iskustva. Volite da budete moderni i pratite trendove kada je odevanje u pitanju.

Ako ste od onih kojima se više dopada ukras na kažiprstu, onda spadate u samouverene i odgovorne osobe. Odlično se snalazite u uvlozi vođe i volite da predvodite druge ljude. Dok drugima možda delujete kao čvrsta i hladna osoba, ispod te čvrstoće se krije nežan i osećajan karakter.

View this post on Instagram

A post shared by Messika Paris (@messikajewelry)

IZVOR: IG / @messikajewelry

Nošenje prstena na srednjem prstu je karakteristično za ljude koji ne žele da odrastu. Oni su uglavnom sebični, ali iskreni i brižni prema prijateljima.

Domali prst pripada ljudima koji nose venčani prsten. Ako niste udati a volite da nosite prsten na ovom prstu, to znači da ste osećajna i romantična osoba. Za vas je ljubav smisao života i postojanja i nadate se da ćete pronaći večnu ljubav.

Nežne i osećajne osobe takođe vole da nose prsten i na malom prstu. Za njih je karakteristično da su skromni i precizni, obraćaju pažnju na detalje i ne vole da naprave ni najmanju grešku. Ljudi sa prstenjem na malom prstu su uglavnom radoholičari.

Ako volte da nosite više prstenja na različitim prstima, to znači da imate manjak samopouzdanja, a da nesigurnost prikrivate kićenjem. Međutim, ukoliko uopšte ne nosite nakit na prstima to znači da volite jednostavan život bez ukrasa

Autor: Redportal.rs

#MODA

#prst

#prstenje