Crno-beli ostvarili važnu pobedu

Fudbaleri Partizana ostvarili su pobedu u 1. meču nokaut faze Lige konferenciji na gostovanju protiv ekipe Šerifa iz Moldavije.

Crno-beli su slavili rezultatom 1:0, a gol je postigao Partizanov najbolji strelac Rikardo Gomeš.

Trener Partizana Gordan Petrić nakon pobede izjavio je:

- Očekivao sam tešku utakmicu. Prvo poluvreme smo mogli nekim situacijama bolji da budemo, mirniji na lopti i damo još jedan gol. Sa igračem manje smo imali bolje šanse. Istakao bih jednog igrača. Ja to ne radim, ali on u zadnje vreme je imao dosta negativnih komentara. To je Ljubomir Fejsa. Večeras je odigrao jednu utakmicu na pravi način i nadam se da će ovo ponavljati iz utakmice u utakmicu. I ostali momci zaslužuju pohvale - rekao je Petrić za TV Arena sport.

Revanš je u Beogradu narednog četvrtka, a pre toga, Partizan u nedelju gostuje Spartaku.

- Zadovoljni smo rezultatom. Ovo jeste prvo poluvreme, pokazali su da mogu da budu opasni. Biće teško u Beogradu, ali se nadam da ćemo proći i otići dalje. Nadam se da će se momci odmoriti, u subotu putujemo. Želim da se odmore i spreme za nedelju - istakao je Petrić.

Levi bek Zlatan Šehović je na pravi način zamenio Slobodana Uroševića.

- Dao sam sve od sebe, čekao sam ovo dugo, da dođu mojih pet minuta. Idemo dalje, borimo se. Ovo je tek prvo poluvreme. Nimalo lako, rano smo ostali sa desetoricom. Pokazali smo karakter, odužili smo se svima u klubu, navijačima za sve ono što je bilo - rekao je Šehović.

Revanš je na programu narednog četvrtka od 18.45 časova.

Autor: redportal.rs