Otišla na pokloničko putovanje

Iz manastira Tumane stižu vesti o još jednom čudu 🤗. Naime, reč je o isceljenju kancera dojke. Prenosima vam ispovest Marijane Varde iz Gradiške 👇🏻

U novembru meseca 2021. dijagnostikovan mi je karcinom dojke. Sledi šok, neverica i pitanje: Zašto ja? U toj potpunoj zbunjenosti i očaju, po Božijoj zamisli saznajem da se organizuje pokloničko putovanje u manastir Tumane i kroz par dana na svoju veliku radost stižem tamo gde duboko u srcu očekujem spas 🙏🏻. Ne mogu opisati ono što preživljavam dok čekam da pristupim moštima... suze, sram, poniznost i ogromna vera da će mi svetitelji pomoći.
Kući se vraćam puna nade, i vere, i unutrašnjeg mira 💓. Nosim svetu, ulje i ikonicu sa odeždom od koje se ne odvajam.
Sledi operacija koja prolazi bez komplikacije, potom hemoterapije, ađuvantne - zaštite, da ne bi došlo do pojave, zatim i zračenja. Sve je to uz molitvu i korišćenje ulja prošlo bez problema. U toku lečenja sanjam da dolazim u Tumane, nakon čega zovem manastir sa molbom da se pomole za moje zdravlje.
Konačno, nakon godine dana borbe, kroz molitvu, suze i sa verom u srcu, moje molitve su uslišene 💓🙏🏻. Doktori su mi potvrdili da nema traga od karcinoma i da sam potpuno zdrava.
U septembru 2022. dolazim da se zahvalim svetiteljima i dovodim svoje kćerke, koje, kao i ja, na tom svetom mestu nalaze spokoj i mir. Onako uplakane zbog svega što su prošle sa mnom stoji i tada im prilazi monah, mislim da se zove Zosim, ​​grli ih i kaže: 'Radujte se!' Od tog trenutka one postaju nasmijane i vesele.
Plan nam je da često obilazimo to sveto mesto. Hvala dragom Bogu, Svetom Zosimu i Jakovu jer su mi pomogli da pobedim i da uz pomoć njih danas budem zdrava žena 🙏🏻.

Autor: redportal.rs