Brak između pevačice u fudbalera završen posle 12 godina

Kolumbijska pevačica Šakira je tek nedavno otkrila da je Pike vezu sa sadašnjom devojkom Klarom Čiom Marti (23) započeo još 2021. godine i da ju je dovodio u kuću u kojoj je živeo sa njom, što je Šakiri, kako navode njeni bliski prijatelji, najteže palo.

- Šakira je trenutno slomljena zato što je tada mislila da je njihov brak stabilan. Ne može da veruje da se njegova ljubavnica već tada baškarila u njihovoj kući. Često je putovala, a on je tu dovodio Klaru. Bila je u šoku pošto je saznala da je vara mnogo duže nego što je isprva mislila - preneo je izvor blizak pevačici, piše Informer.

Fanovi su primetili da su Pike i Klara tada snimili Zum intervju u kući koju je delio s pevačicom, a ubrzo je izašlo na videlo da je ona bila redovan gost. Inače, Klara je studentkinja zadužena za odnose sa javnošću u Pikeovoj sportskoj agenciji Kosmos, a neki tvrde da je pljunuta Šakira iz mlađih dana.

Podsetimo, Šakira i Pike su se razveli posle 12 godina braka, u kome su dobili i dvojicu sinova Milana (9) i Saša (7). U novembru su posle maratonskih pregovara pred advokatima postigli dogovor da deca žive sa majkom u Majamiju, a Pike će moći da ih posećuje kad god poželi. Praznike su proveli u Barseloni sa ocem.

Autor: informer.rs