Kolekcija sadrži neutralnu paletu zimskih tonova! 👜🥾👒

Postoji period u godini kada i moda ustukne pred vremenskim (ne)prilikama. Prioritet preuzima odeća u kojoj se osećamo toplo, udobno i chic, a tajna dobro osmišljenog zimskog looka svakako leži u njegovoj slojevitosti. Ako nam je već hladno, neka nam bude hladno sa stilom. 

Kolekcija sa Tommy Hilfiger potpisom nudi basic modele koje ćete nositi 24/7 ove zime, ali i tokom sledeće sezone. 

Poigrajte se blejzerima, mekim džemperima, kaputima jasnih linija kao što je to bež model sa istaknutim logotipom, kao i kratkim suknjama koje će svakom težem komadu dodati dozu opuštenosti. I ne zaboravite bucket kapu za dodatne stilske poene! 

Foto: privatna arhiva

  džemper  farmerice  jakna  kratak kaput  haljina sako torbica čizme kapa

Na popisu modnih favorita za muškarce nalaze se stylish bomber jakne, dukserice u prepoznatljivom, ali osveženom izdanju, kao i chino pantalone koje nose status muških modnih klasika. 

Foto: privatna arhiva

 kaput  kapa  ranac  čizme jakna dukserica chino pantalone  karirana košulja  džemper

Tu su i nezaobilazne košulje od flanela, kardigani i džemperi, te stilizovani rančevi za dozu nonšalantne elegancije.

Kolekcija sadrži neutralnu paletu zimskih tonova, od bež i oker žute do tamnih nijansi crvene i zelene, uz neočekivane dezene koji će dodatno začiniti svaku odevnu kombinaciju.

Kolekcija je dostupna u prodavnicama Tommy Hilfiger u šoping centrima Galerija, Ušće i Rajićeva u Beogradu, Promenada u Novom Sadu i Forum u Nišu, kao i u Fashion&Friends radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Istražite kolekciju i onlajn na webshopu fashionandfriends.com ili Fashion&Friends mobilnoj aplikaciji.

Autor: Redportal.rs

#MODA

#Tommy Hilfiger

#brend