Beogradski sastav Kanda, Kodža i Nebojša će, u već tradicionalnom terminu,1. januara odsvirati svoj novogodišnji koncert u Zappa bazi! Tog dana ispredbenda KKN sviraće mladi bend KIKA.

Beogradski sastav Kanda, Kodža i Nebojša će, u već tradicionalnom terminu,1. januara odsvirati svoj novogodišnji koncert u Zappa bazi! Tog dana ispredbenda KKN sviraće mladi bend KIKA.

Bend KKN je povodom ovog koncerta poručio: “Termin je odavno dobropoznat. Repertoar je dodatno armiran hitovima sa Betona. U duhu tradicije,mesto je sasvim novo – Zappa baza. Dajemo sve od sebe i u 2023.!”

Sredinom prošlog meseca, najaktivniji gitarski sastav Kanda Kodža iNebojša objavio je svoj novi studijski album „Beton“ najavljen istoimenimsinglom. Album „Beton“ je izazvao veliko interesovanje medija i fanova benda,pa nakon beogradske promocije, održali su i promociju albuma u Zagrebu gdesu snimili i novi spot za pesmu „Tu i tamo, tamo tamo“.

Album hvale i hrvatski mediji te je u jutarnjem.hr izašla vest da ih jeobradovao album "Beton" na kojem KKN kako kažu “zvuče svirački čvršće istilski čišće, koherentnije i energičnije nego na nekim ranijim izdanjima”, A napitanje srpskog novinara Balkanrocka koja je to priča koju su hteli da ispričajuovim albumom, pevač Oliver Nektarijević je izjaviio: “Nije tu bilo neke namere,zaista, priča se ispričala sama. Ja mogu samo, kao svi matori ljudi, da kažemnešto tipa – živi dok si živ, probaj da uživaš u životu, iskoristi ga maksimalno,ceni svoj i tuđ život, trudi se da budeš dobar, pravedan.”

U iščekivanju novog spota, bend je najavio svoj novogodišnji koncert. Koncertsastava KKN će 1. januara otvoriti alt pop bend iz Beograda KIKA koji su ovegodine izdali album pod nazivom "Na ivici mogucnosti”.

Ulaznice: Prvih 50 ulaznica su dostupne po ceni od 1.200 dinara, dok će u regularnojprodaji koštati 1.500 din, a na dan koncerta 2.000 din.

Autor: Redportal

#KKN

#Kanda

#Kodža i Nebojša

#Zappa baza