Premijerni koncert u Beogradu!

Sve popularniji nemački blekeri koji se kriju iza imena Groza ove će nedelje (4.12.) premijerno svirati u Beogradu, a uz njih će da nastupe i njihova braća po blek metalu, Kolac. Ulaznice po ceni od 1300 dinara su u pretprodaji preko Tickets.rs., a na ulazuće da koštaju 1500 dinara. Atom se otvara u 20:00, početak koncerta je u 20:45.

Foto: Kolac

- Mnogo se veselimo našem dolasku u Srbiju jer tu nikad pre nismo svirali. Očekujemda će to biti šou za pamćenje, a pozivam sve u nedelju u Atom da s nama dođu daslave hladnoću i tamu - rekao je P.G. iz Groze.

- Kolac je već svirao u Beogradu.Svirao je u Beogradu i ove godine. Ali svako ko je gledao Kolac uživo zna da želi daga gleda ponovo! Plus, mi smo u sred snimanja novog materijala, tako da, akopublika bude na nivou na kome uvek bude, možda ih počastimo i ponekom novomposlasticom. U svakom slučaju, vrhunsko potpaljivanje starih vatri andergraunda jezagarantovano! - poručili su momci iz Kolca.

Foto: Groza

Groza je nastala 2016. u bavarskom gradiću Mühldorf am Innu kao solo projekat. Boljipoznavaoci black metal prilika i sveta će odmah povezati ovo ime sa Mglinim prvimstudijskim albumom iz 2008., a osnivač P.G. ne krije veliki uticaj na njegov muzički izraz.Nakon dve godine P.G. je okupio bend oko sebe i ubrzo nakon toga je svetlo dana ugledaonjihov album prvenac "Unified in Void" koji je izdao AOP Records. Tri godine nakon toga zaistu izdavačku kuću izdaju album "The Redemptive End" koji će i da promovišu ovomprilikom u Atomu. Ljubitelji bendova kao što su Mgla, Uada ili Gearea, sigurno ćesimpatizovati ove Nemce koji polako, ali sigurno, grade svoje ime u svetu black metala.Članovi benda su P.G. na vokalu i gitari, kao i njegov kolega U.A., M.S. je na basu, dok jeza bubnjevima T.H.Z.

FB: https://www.facebook.com/grozaband

IG: https://www.instagram.com/groza_blackmetal/?hl=en

YT: https://www.youtube.com/watch?v=ibjM5RTF9d0

Foto: Groza

Kolac je beogradski blek metal bend kojeg su 2006. osnovali pevač Zlorog i basista Grob.“Kolac je pokrenut sa jednostavnom željom da se svira black metal onako kako smo mivoleli da ga slušamo, bez izmišljanja i kvazi-eksperimentisanja.” Dosad su izdali nekolikodemoa, splitova i lajvova, a svakako vredi istaknuti i dva ful albuma: Bastard Son is Dead iz2011. i Zauvek crni iz 2014. Uz spomenute Zloroga i Groba, bend čine gitarista Omadan IX ibubnjar Sirius.

FB: https://www.facebook.com/kolachorde/

YT: https://www.youtube.com/watch?v=NdqdYl81h88

Autor: Redportal.rs

#Metal

#atoma

#groza

#kolac

#koncert