Početak tačno u 21 č!

Prošlo je skoro 3 godine od poslednjeg beogradskog nastupa SevdahBABY LIVE i Ivane Vladović, a trenutno nema boljeg prostora za taj povratak kući od najvrelijeg novog koncertnog prostora - Zappa baze 🎶! Koncert će biti održan u subotu, 3. decembra.

Karte možete kupiti u pretprodaji po ceni od 800 dinara u Zappa baru (Kralja Petra 41), a na dan koncerta po ceni od 1000 dinara, kao i na ulazu Zappa baze. Karte važe i za Show Fantastico, DJ spektakl Bege Fanka i DJ BKO-a, koji počinje odmah posle SevdahBABY koncerta.

📍 Informacije na tel. 064/0108011

⚡ Koncert počinje tačno u 21 č!

Foto: redportal.rs/Milena Popović

Danas, kao i pre 17 godina, SevdahBABY je jedan čovek. On se zove Milan Stanković i on najviše uživa kada u svojim pesmama meša različite muzičke kulture 😍. Ne boji se optužbi za jeres ni od jedne vrste publike: ni od strane ljubitelja mainstream ili balkanske folk muzike sa jedne i predstavnika urbane, andergraund kulture na drugoj strani. On snažno veruje da je muzika univerzalna, da je balkanski sevdah isto što i američki blues, ili brazilska tristessa.

Počev od 2009. godine on oko sebe okuplja talentovane muzičare sa kojima sarađuje u studiju, ali i na bini kroz postavu SevdahBABY LIVE. U pitanju je bend koji u punom svetlu predstavlja ideju kombinovanja najboljeg od oba sveta: moć elektronske programirane muzike kao muzičke matrice, sa jedne strane, i lepotu živog izvođenja iskusnih instrumentalista i pevača sa druge strane. Od 2020. godine lajv postavi se priključuje i Ivana Vladović, moćni pop vokal, poznata publici po brojnim koncertnim nastupima, saradnjama sa beogradskim kaver bendovima, kao i po svom autorskom radu.

ČLANOVI

Bubanj: Andreja Jovanović Bas: Nikola Marković Gitara, sempler, vokal: Milan Stanković SevdahBABY Vokal: Ivana Vladović

Foto: redportal.rs/Milena Popović

Autor: redportal.rs

#Milan Stanković

#Zappa baza

#koncert

#sevdahBABY