Srpski reprezentativac je spreman

Reprezentativac Srbije i napadač Juventusa Dušan Vlahović sa nestrpljenjem čeka start Mundijala u Kataru.

Dušan je u razgovoru za TNT Sport otkrio da je izuzetno ponosan što će imati priliku da brani boje svoje zemlje na najvećem planetarnom takmičenju.

- Velika je stvar za našu malu zemlju što smo na tako velikom događaju kao što je Svetsko prvenstvo. Svi igrači od malih nogu maštaju da igraju za svoju zemlju na velikom takmičenju. Srećan sam i ponosan što ću imati priliku da igram na Mundijalu sa Srbijom. Ponosni smo, jedva čekamo da počne takmičenje, biće sigurno divno iskustvo i nadam se da ćemo napraviti dobar rezultat. Neće biti lako, nalazimo se u teškoj grupi, moramo da budemo na visokom nivou, da damo 100 odsto na terenu, detalji odlučuju mečeve. Potrebno je naravno i malo sreće, ali je važno da ne gledamo predaleko, već da idemo polako, svašta može da se desi, želimo da usrećimo naš narod - rekao je Vlahović, prenosi Kurir.

Srbija će prvi meč na Mundijalu odigrati 24. novembra protiv moćne selekcije Brazila.

- Neće sigurno biti lako. Biće to teška utakmica, Brazil je selekcija koja ima najviše uspeha na Mundijalima, uvek su favoriti na tako velikim takmičenjima. Moramo da budemo koncentrisani, videćemo šta će biti - kaže Dušan.

Podsetimo, Vlahović j u utorak zabrinuo navijače u Srbiji, pošto je meč Lige šampiona protiv Benfike napustio sa bolnom grimasom na licu.

Srećom, isposatavilo se da povereda koju je zadobio nije ozbiljnije prirode i da ne zahteva pauzu.

Autor: kurir.rs

#Mundijal

#dusan vlahovic

#katar

#svetsko prvenstvo