Crno-beli dočekuju na svom stadionu tim iz Bundeslige

Fudbaleri Partizana sutra od 18.45 časova dočekuju ekipu Kelna na svom stadionu, a nakon velike pobede u gostima i zauzimanja 1. mesta na tabeli, očekuje ih težak zadatak.

Zato se crno-beli uzdaju da će navijači ispuniti trbine i da će dati podršku i vetar u leđa u veoma važnoj evropskoj utakmici:

Fudbaler Partizana Igor Vujačić je izneo svoja očekivanja pred sutrašnju utakmicu:

- Očekujem zahtevnu fizički utakmicu. U prvoj utakmici su odmarali par igrača, očekujem da sutra budu ofanzivniji. Ali mi moramo da budemo fokusirani i da damo maksimum i nadam se da uz pomoć naših navijača napravimo još jedan podvig - rekao je jedan od lidera ovog tima Partizana, koji je zatim objasnio šta je to što je napravilo toliku razliku između ekipe crno-belih s početka sezone i u ovom trenutku.

- Partizan s početka i sada... Puno je igrača otišlo i došlo i potreban je period adaptacije. To što smo do sada prošli nas je ojačalo i sad to daje rezultate. Atmosfera je i bolja uz bolje rezultate i nadam se da će navijači prepoznati momenat i doći da nas podrže - izjavio je fudbaler.

Reprezentativac Crne Gore je analizirao igru Kelna i uporedio ih sa rivalima protiv kojih je igrao u Konferencijskoj ligi prošle sezone.

- Oni imaju dobre individualce po boku i bazira im se igra po boku, da opterete štopere centaršutevima i sa dva napadača. Dodaje se tu i treći napadač. Treba bolje da se uđe u blok na centaršutevima sa boka i to će nam olakšati posao. Fizički jesu najmoćniji, svakako. Ali ne bih zaboravio ni napadača Genta, ne znam kako se zove, ali sećam se da je bio visok i fizički jak. Moramo da budemo koncentrisani, jer je Kelnu prekid jedno od najvećih oružja.

Fudbaler je govorio i o tandemu sa Svetozarom Markovićem:

- Odgovara kontinuitet, naravno. Bolje se igrači poznaju, stiče se samopouzdanje i bolje se snalazimo na terenu. Ne bih se bavio prognozama, ali daćemo sve od sebe da sačuvamo naš gol - poručio je Igor Vujačić.

Autor: redportal.rs

#Keln

#fk partizan

#igor vujacic

#liga konferencija