Desni bek o dobrim partijama

Maro Gobeljić je igrom na utakmicama sa Ferencvarošem i Spartakom došao u žižu javnosti i uspeo da stavi u drugi plan sezonama unazad prve zvezde šampiona Srbije Aleksandra Kataija, Mirka Ivanića, Milana Borjana… Čak je na meču sa Subotičanima univerzalni vojnik Crvene zvezde uspeo da postigne dva pogotka različitim nogama, što neki fudbaleri ne urade ni tokom karijere, piše Žurnal.rs.

Gobeljić je počeo da gradi kontinuitet dobrih igara, biće na velikom ispitu u Budimpešti, gde može da promoviše sebe u jednog od junaka preporoda kluba na evropskoj sceni.

Nema lakih utakmica, iako tako deluje kad se pogleda rezultat sa Spartakom. Svi protiv nas u šampionatu žele da odigraju iznad granica mogućnosti i skrenu pažnju. Gotovo svim timovima iz Srbije su utakmice protiv Zvezde najveće koje imaju u sezoni, ali uspevamo da se nosimo s tim pritiskom.

Na redu je nova evropska utakmica. U revanšu sa Ferencvarošom pobeda Crvenoj zvezdi daje odlične šanse za osvajanje jednog od prva dva mesta?

Atmosfera u ekipi je odlična, spremni smo za revanš u potpunosti. Videćemo posle utakmice kakvo je stanje na tabeli, ali želimo da prezimimo u Evropi.

Popularni Gobelja je apostrofirao da je imao sreće u prethodnom duelu:

Sreća prati hrabre i vredne, a i zaslužuje se. Gađao sam, lopta je na putu do gola jeste zakačila nekog, ali to je bila nagrada za moj rad.

Autor: zurnal.rs

#Liga Evrope

#ferencvaros

#gobeljic

#zvezda