Neizvesno je i dalje hoće li se njih dvojica posle opravka naći i među starterima.

Crvena zvezda će u odnosu na prvu utakmicu sa Ferencvarošem biti jača za Osmana Bukarija, Nemanju Milunovića i Kingsa Kangvu. Reprezentativac Gane i iskusni štoper su juče trenirali i danas će sa ekipom putovati u Budimpeštu, dok je Zambijac odradio suspenziju posle crvenog kartona u Trabzonu, piše Žurnal.rs.

Neizvesno je i dalje hoće li se njih dvojica posle opravka naći i među starterima, jer postoji mogućnost da Milojević izvede isti tim kao u Beogradu  kad je ostvarena ubedljiva pobeda od 4:1. Sigurno je da će se naći u kombinaciju za meč.

Ako Bukari bude u potpunosti spreman, nema dileme da će igrati od starta, bez obzira na dobru partiju Mitrovića minulog četvrtka. Momak iz Gane je plaćen tri miliona evra, najbrži je u ekipi i za meč u kojem će se Zvezda možda oslanjati na kontre trebalo bi da ima jaku ulogu.

Milojević je nagovestio da ća ostati u formaciji sa četiri defanzivca, što ukazuje da bi pri potpunom oporavku Milunovića i želji da računa na njegovo iskustvo, duel igru i skočnost, morao da se odrekne Erakovića ili Gobeljića koji je u odličnoj formi.

To su sitne dileme za Milojevića uoči utakmice koja Crvenu zvezdu može da lansira ka nokaut fazi Lige Evrope.

Autor: zurnal.rs

#Liga Evrope

#bukari

#milunovic

#zvezda