Većina Lejmovih prihoda dolazi od reklamiranja robnih marki na njegovom profilu

Dvadesetdvogodišnji Senegalac Kabi Lejm u junu je prestigao megapopularnu tinejdžerku Čarli D'emelio i postao najpraćeniji tiktoker. Na spomenutoj društvenoj mreži već ga prati preko 149,5 miliona ljudi, a za jednu svoju objavu zaradi enormnu sumu novca.

Lejmov menadžer Alesandro Riđo u intervjuu za Fortune otkrio je o kolikoj sumi novca je reč. Naime, po jednoj svojoj objavi, Lejm može zaraditi i do 750.000 dolara, što znači da je Senegalac na putu da zaradi 10 miliona dolara tokom samo jedne godine.

Ova svota određena je ugovorom, a većina Lejmovih prihoda dolazi od reklamiranja robnih marki na njegovom profilu. Između ostalog, modna kuća Hugo Boss, čije je Lejm zaštitno lice, platila mu je 450 hiljada dolara da nastupi na njihovoj reviji na milanskoj Sedmici mode i podeli to na svom profilu. Fortune takođe navodi i kako je jedan holivudski studio platio Kabi 750.000 dolara za samo jednu objavu na TikToku.

Lejm se, inače, počeo snimati na TikToku nakon što je izgubio posao tokom pandemije koronavirusa. Njegovi "nemi" videozapisi, no popraćeni upečatljivim izrazima lica, isejavali su brojne situacije te tako postali hit među korisnicima.

Uprkos tome što nije rekao nednu reč, Kabi je uspešno pronašao zajednički jezik sa svojim pratiteljima, a to mu je otvorilo i brojna druga vrata. Upoznao je neke od svetskih zvezda, poput Snoop Dogga, Idrisa Elbe, Jasona Derula, Messija, ali i Zlatana Ibrahimovića, Novaka Đokovića i mnogih drugih. Ipak, Lejm, koji je ujedno i hafiz Kur'ana, nije uvek uživao u raskošnom životu.

Kao dečak je 2001. godine imigrirao s roditeljima iz Senegala u jedno torinsko predgrađe u Italiji. Nakon što je završio srednju školu, radio je kao mašinski radnik u fabrici sve dok nije izbila pandemija, ostavivši ga bez posla.

Njegov menadžer, istakao je kako Lejm ni danas ne zna koliko novca ima na bankovnom računu te da mu je najbitnije "zasmevanje publike".

- Volim da nasmejem ljude. Volim svoju porodicu. Volim svoju kompaniju - rekao je mladić.

Autor: redportal.rs

#Kabi Lejm

#tiktoker

#zarada