Obezbeđen direktan prenos

Košarkaška reprezentacije Srbije odigrala je prijateljski meč protiv Slovenije u Ljubljani i doživela poraz, ali već danas se okreću novim izazovima u Nemačkoj, pa tako od 18.00 časova Orlovi igraju utakmicu protiv Italije u Superkupu.

Od 20.30 se sastaju Nemačka i Češka, a meč za 3. mesto je na programu u subotu u 16.00 časova, dok je finale zakazano za 18.30 časova.

Za današnji meč obezbeđen je i televizijski prenos ja Radio-televiziji Srbije, kao i za naredno finale ili borbu za 3. mesto.

- Ogromna su očekivanja od turnira u Nemačkoj. Nismo puno igrali i to će nam biti kao kec na veliku desetku. Baš nam trebaju te dve utakmice, dolaze u pravo vreme. Italija, Nemačka i Češka, sve su to dobre ekipe. Ova ekipa dugo nije bila zajedno, nismo kao Slovenci, koji liče kao na ekipu iz iste ulice, zajedno su svuda i uvek. Nama trebaju utakmice… Radili smo sjajno i sada treba da se pripremimo za Grčku u Beogradu i za meč protiv Turske u Istanbulu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo - rekao je selektor Svetislav Pešić

Autor: redportal.rs

#Srbija

#pesic

#reprezentacija

#superkup