KK Partizan potpisao ugovor sa Evroligom

Danas je potpisivanjem ugovora ozvaničeno da je Košarkaški klub Partizan nakon 8 godina ponovo deo Evrolige najelitnijeg takmičenja na Starom kontinentu. 🏀

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović obavestio je javnost o potpisanom ugovoru, a takođe i najavio početak prodaje sezonskih ulaznica za predstojeće izazove.

- Danas je potpisan zvaničan ugovor kojim KK Partizan postaje učesnik Evrolige za sezonu 2022/23! Ovim putem bih još jednom želeo da čestitam svima kojima je Partizan u srcu - napokon smo na mestu koje zaslužujemo - napisao je Mijailović na svom Instagram profilu.

Takođe je saopštio navijačima kog datuma počinje prodaja sezonskih:

- Obaveštenje za sve navijače, KK Partizan će pustiti sezonske ulaznice u prodaju 15. avgusta. Očekujte dosta noviteta i poboljšanja u odnosu na prethodne godine. Budite deo istorijskog povratka parnog valjka u elitu. Potrebna nam je vaša podrška, da ponovo zajedno pišemo istoriju! - poručio je Mijailović.

Košarkaši Partizana sezonu u Evroligi počeće 7. oktobra gostovanjem Albi u Berlinu, a prvi meč na domaćem parketu odigraće protiv Olimpije iz Milana u trećem kolu 18. oktobra.

Autor: redportal.rs

#kk partizan

#ostoja mijailovic

#sezonske karte