Vlasnik Tesle negira ove tvrdnje 👆🏻

Suđenje između Džonija Depa i Amber Herd traje skoro 20 dana, a svi oni koji su pratili mogli su da čuju razne stvari, od procurelih video-snimaka, do njenog priznanja da je udarila glumca, pa sve do komentara Džonija Depa o "spaljivanju" svoje bivše supruge. 😥😥

Foto: Printscreen YouTube/This Happened

U nekim pravnim dokumentima, kao deo tužbe protiv klevete koju je Džoni podneo protiv Amber, izašlo je na videlo da je Amber bila u vezi sa vlasnikom Tesla kompanije Ilonom Maskom. Međutim, to nije sve. 😲😲

Naime, bivši muž Amberine najbolje prijateljice Rakel Penington, Džoš Dru otkrio je neke veoma lične detalje. Dru je otkrio da su model Kara Delevinj, Ilon Mask i Amber Herd imali trojku 2016. godine u Los Anđelesu, dok je Amber i dalje bila u braku sa Džonijem Depom.

IZVOR: YT / Trials4you

Drugi dokazi koji su pronađeni u ovim dokumentima ukazuju na to da su Amber i Kara imale vezu, zbog čega će Džoni Dep moći da pozove manekenu da svedoči.

Ilon Mask koji je dobio svoje 6. dete negirao je ove tvrdnje da su imali trojku:

- Kara i ja smo prijatelji, ali nikad nismo imali intimne odnose, što će ona potvrditi. Želim da potvrdim da smo Amber i ja počeli da se zabavljamo otprilike mesec dana nakon što je podnet zahtev za njen razvod, prenosi Marca.

Autor: redportal.rs

#Amber herd

#Džoni Dep

#Ilon Mask

#Kara Delevinj

#trojka