Grupa ovim singlom najavljuje najavljuje progresivniji zvuk

Zagrebački sastav Heidi šeće psa je danas izbacio novi singl pod imenom Vrijeme, koji se može poslušati i na jujtub kanalu izdavačke kuće MENART, pa svako ko je zaintresovan ga može odmah čuti prostim klikom ovde dole 👇😃.

IZVOR: YT / MENART

Spot za ovu pesmu je nastao u kreativnoj radionici Dinka Čvorića Doringa koji ovom bendu, kako sami kažu, gotovo od samih početaka nudi video-vizual u potpunosti usklađen s atmosferom pesama koje stvaraju. Tako je bilo i ovog puta, budući da je tema prolaznosti vremena reditelju ponudila obilje inspiracije koju je pretočio u ovo malo remek-delo.

Kad je sama pesma u pitanju, članovi benda kažu da je ovaj za progresivniji zvuk zaslužan muzički producent Leo Anđelković, kojem je ovo prva saradnja sa bendom.

- Pesma Vrijeme govori o tome kako se ponekad u životu dogodi da se neke stvari i osećaji vremenom izližu i nestanu, a mi to primietimo tek kada bude prekasno. Atmosfera pesme je mistična, na momente čak i mračna, a svejedno zvuči toplo. Za to je velikim dielom zaslužan producent, koji se nedavno pridružio našem timu, te nam osvežio i osnažio zvuk, a iz nas izvukao neke nove kvalitete - rekla je pevačica benda Smiljana Štrbac povodom izdavanja ovog singla.

Bend je inače postao popularan pre svega zbog svojih živih svirki, kojima se sada nadamo budući da je vreme korone izgleda zaista na izmaku, a mi im svakako želimo još puno ovako dobrih pesama. 😊👍

Ko je zaintresovan za njihove aktivnosti, može se informisati preko njihove stranice na Fejsbuku klikom OVDE.

Autor: redportal.rs

#Dinko Čvorić Doringo

#Heidi šeće psa

#Leo Anđelković

#Smiljana Štrbac

#Vrijeme

#novi singl