Gitarista i pevač Eve Braun najavio je da će prvi put uživo izvesti pesmu na koncertu 14. februara u Domu omladine Beograda

Grupa Eva Braun objavila je posle 3 godine diskografske pauze pesmu Ti si sve kao Jutjub spot i singl na digitalnim platformama, saopštio je danas izdavač Midžet junit rekords.

- Vraćamo se na singlove i to me u neku ruku raduje. Paradoks je da se vraćamo na početke rokenrola pedesetih i početkom šezdesetih godina kada su glavni medij bili singlovi a ne albumi. Na neki način se vraćamo korenima - rekao je nedavno Goran Vasović agenciji Tanjug.

Gitarista i pevač Eve Braun najavio je da će prvi put uživo izvesti pesmu na koncertu 14. februara u Domu omladine Beograda, kojim bend prekida skoro trogodišnji, pandemijom uslovljeni, svirački post.

- Zaželeli smo se svirke. Činjenica je da jako dug period nigde nismo svirali. Skoro tri godine, pa je Dan zaljubljenih ispao kao zanimljiv povod. Ne verujem da će to postati tradicija, poklopio se datum, dugo nismo svirali, mada nikad ne reci nikad - rekao je Vasović.

Pesma Ti si sve je snimana u Bečeju i Novom Sadu u produkciji novosadskog tima Nemanje i Svetozara Nešića, a spot je delo beogradskog tandema Dragomira Nikolića i Ive Tanacković, saopštio je Midžet junit rekords.

IZVOR: YT / Eva Braun

Autor: Tanjug

#Dom omladine Beograda

#Eva Braun

#Ti si sve

#koncert

#nova pesma