Etelka: Nalaz bio uredan

Etelka Živko iz Mokrina posvedočila je o čudu koje joj se desilo u manastiru Tumane 👇🏻👇🏻👇🏻

Želim da posvedočim i da se zahvalim Svetom Zosimu i Jakovu u majčino i moje ime.
Pre godinu i po dana mojoj majci Mariji je dijagnostikovan maligni kancer dojke. Tada sam se setila manastira Tumane i pozvala monahe, zamolivši ih da moju majku pominju u molitvi. Usledila je operacija i sve je dobro prošlo. Na red su zatim došle hemoterapije, koje je ona dosta teško podnosila. Posle 3 meseca hemoterapije su se završile, zatim su odradili i zračnu terapiju. Pre hemoterapije i pre zračenja zvala sam manastir sa istom molbom, verujući da će joj svetitelji pomoći. Doktori su joj zakazali kontrolu za 3 meseca. Ona se za sve to vreme osećala sasvim dobro 💕. Na kontroli su na istoj dojci pronašli neki čvorić i poslali kod hirurga da se uradi biopsija. Čekali smo dve nedelje da rezultati budu gotovi, a ja sam se opet setila manastira i zamolila za čitanje molitve.
Prošle su i te dve, za nas duge, nedelje u iščekivanju i nadanju da će biti dobro. Kada su rezultati najzad stigli, otišli smo ponovo kod hirurga i, na naše ogromno iznenađenje, nalaz je bio uredan. Tumora nigde nije bilo 🙏🏻.

Am­bi­jen­tal­na le­po­ta sa jed­ne i du­hov­ni mir sa dru­ge stra­ne, te pri­su­stvo svetinja, manastir Tu­mane či­ne vred­nim ka­ko u du­hov­nom ta­ko i kul­tur­no-isto­rij­skom smi­slu. Ovaj bra­ni­čev­ski ma­na­stir osta­vlja di­van uti­sak sva­ko­me ko se u nje­mu na­đe, ple­ne­ći svo­jom le­po­tom i okru­že­njem u ko­me se na­la­zi, na­da­sve bu­du­ći sve­dok ve­re i tru­da jed­no­ga na­ro­da, kao i sve­ti­o­nik za bu­du­će Bo­ži­je car­stvo 🙏🏻.

Autor: redportal.rs

#manastir

#tumane

#čudo