Portugalac razočaran

Jedna od najvećih fudbalskih zvezda na svetu, Kristijano Ronaldo, lošu sezonu Mančester junajteda osetiće i na svom bankovnom računu.

Portugalac je definitivno jedan od najplaćenijih igrača na planeti, a po dolasku na Old Traford prošlog leta prihvatio je drastično smanjenje plate, sa 965.000 na 542.000 evra!

Kako stvari stoje, Junajted će po svemu sudeći ostati bez plasmana u Ligu šampiona, u još jednoj sezoni bez trofeja, a zbog toga će Ronaldo će manje zaraditi. Veruje se da će ostati bez očekivanih šest miliona evra.

Dakle, jedini bonus na koji će moći da računa iskusni Portugalac je onaj koji se tiče toga da će najverovatnije biti najbolji strelac ekipe u tekućoj sezoni. Ronaldo je od starta sezone postigao 18 golova u svim takmičenjima.

Ostaje nedoumica da li će Ronaldo ostati u klubu i pored toga što ima ugovor na još jodinu dana. Junajted mu verovatno neće stajati na putu ako reši da napusti klub zbog neučešća u Ligi šampiona, a tome u prilog ide i nedavna izjava Ralfa Rangnika da će na leto tražiti mlađeg napadača.

Autor: informer.rs

#kristijano ronaldo

#mancester junajted

#novac