Nema ništa protiv toga što su Aleksandra i Emir ponovo snimili pesmu

Andreana Čekić je otkrila u emisiji Amidži šou sve o aferi vezano za duetsku pesmu Cipele, koju je 2018. godine snimila sa Emirom Đulovićem. Pesma je postala jedan od najvećih hitova, na Jutjubu je spot pregledan skoro 100 miliona puta, a onda je sklonjen iznenada.

- Prvo, moram reći da ta pesma nije moja, ni ničija, to pripada publici. E sad, šta se desilo konkretno... Sad ću sve da kažem, ja nemam dlake na jeziku, sve kažem - započela je priču Andreana, a potom otvorila dušu:

- Ta pesma je bila na kanalu moje produkcijske kuće, dok sam s njima bila pod ugovorom. Posle toga pesma je skinuta, taj kanal je ugašen, ja sad imam svoj novi kanal koji sam počela od nule. Ta pesma ne postoji na mom novom kanalu. Zašto? Zato što sam ja smatrala da će Saša Lazić, kompozitor i tekstopisac pesme, da je prebaci na svoj kanal. On je zahtevao od mene da mu dam novac od pregleda, što ja nisam mogla da ostvarim zato što ja nisam imala novac od pregleda, a ni uvid u zatvoru. Mi jesmo sad na sudu, na sudu će izaći sve na videlo - objasnila je Andreana, a potom istakla:

- Jako mi je žao što je Saša Lazić odlučio da postane takav čovek. Kada me je pozvao da me pita za neki novac, rekla sam mu: "Pozovi direktora produkcijske kuće, idi tamo, jer kanal nije moj, druže", što je on i uradio, pa je tamo dobio sličan odgovor. Pošto nije mogao da udari na njih, zato je sad tužio mene, a tužio me je inače za duševni bol. On navodno nije mogao da jede i da spava kada je ta pesma, sa skoro 100 miliona pregleda, skinuta sa Jutjuba.

View this post on Instagram

A post shared by SAŠA LAZIĆ (@s_lazic)

IZVOR: IG / s_lazic

- Iskreno, ne dugujem nikome ništa. Svako ko mene poznaje, zna da sam ja jedan veliki džek, neko ko šakom i kapom daje, poklanja. To i danas radim, nije mi žao, žao mi je samo što su ljudi nerealni - završila je Andreana.

Ona se, takođe, osvrnula i na Aleksandru Bursać i Emira, koji sada u duetu pevaju pesmu koju je prvu sa mladim folk pevačem snimila ona.

- Emiru i Aleksandri želim sve najbolje. Ja o Emiru nemam loše mišljenje, on je dečko koji predivno peva, zaslužio je svoje mesto na estradnom nebu. Nisu trebali da me izbegavaju u nekim emisijama kao juče, čekali su da ja odem da bi oni došli. Evo, sad kažem da nemam ništa protiv toga što su to ponovo snimili. Narod zna našu verziju, evo sad znaju i njihovu, nekome se ovako, onako bolje sviđa... To nije bitno. Bitno je da pesma bude prisutna, šteta je što se na ovaj način o toj pesmi priča, jer je ta pesma, svi znamo, bila jedan virus.

IZVOR: YT / AmiG Show

Autor: redportal.rs

#Emir Đulović

#Saša Lazić

#aleksandra bursać

#andreana čekić

#cipele