Darija: Hvala svim svetiteljima

Am­bi­jen­tal­na le­po­ta sa jed­ne i du­hov­ni mir sa dru­ge stra­ne, te pri­su­stvo svetinja, manastir Tu­mane či­ne vred­nim ka­ko u du­hov­nom ta­ko i kul­tur­no-isto­rij­skom smislu. Ovaj bra­ni­čev­ski ma­na­stir osta­vlja di­van uti­sak sva­ko­me ko se u nje­mu na­đe, ple­ne­ći svo­jom le­po­tom i okru­že­njem u ko­me se na­la­zi, na­da­sve bu­du­ći sve­dok ve­re i tru­da jed­no­ga na­ro­da, kao i sve­ti­o­nik za bu­du­će Bo­ži­je car­stvo 🙏🏻.

Nadaleko je poznat po svojim čudima, te mu ljudi, sa različitim brigama, stalno dolaze.

Ovo je ispovest Darije Lekanjić iz Čelinca kod Banjaluke:

Poželela sam da se ostvarim kao majka, i pored hormonskih poteškoća kojih sam imala. To je bio tumor na hipofizi, štitna žlezda, zatim insulinska rezistencija i... da ne nabrajam dalje. Uglavnom je sve to smanjivalo sposobnost začeća. Za manastir Tumane sam čula i došla na molitvu 2. januara, zatim krajem februara.
Sa mnom je tada bila i moja prijateljica. Zajedno smo se molile za porod i zajedno saznale da smo trudne, ja oko 16. aprila, a prijateljica 7 dana pre mene. Moja trudnoća je bila teža, ali sam ipak rodila svoju ćerkicu Doroteu, na moju radost i njenog oca Zorana Čojića 🥰💗.
Moja prijateljica je rodila dečaka za Nikoljdan 19. decembra. Htela bih svima da poručim, ko ima zdravstvenih problema, neka dođu, neka se mole. Naše molitve su uslišene, mi smo postale majke 🤗. Hvala Svetom Zosimu, Jakovu i svim svetiteljima.

Autor: redportal.rs

#manastir

#porod

#tumane

#čudo