Njegova najveća slabost je ujedno i njegova najveća snaga 💖

Najbolji teniser Novak Đoković je iza sebe ostavio težak mesec. Nakon što je u Australiji doživeo torturu i deportovan nazad, Novak je posetio Ostrog gde je boravio na ručku kod mitropolita Joanikija.

Nole je jedan od teniser koji je najviše govorio na temu mentalnog zdravlja. U nekoliko intervjua, srpski teniseR je objašnjavao kako je mentalno prebrodio svaki težak meč ili životnu situaciju. Jedna od izjava koja će verovatno najviše ostati upamćena jeste:

Kada publika uzvikuje "Rodžer", ja čujem "Novak". Deluje smešno, ali to je zaista tako. Pokušavam da ubedim sebe u to.

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se video-snimak Novakovog intervjua kod američkog voditelja Grejema Bensingera. Novak je u određenom momentu govorio je o svojoj najvećoj slabosti koja je ujedno i njegova najveća snaga.

- Moja najveća slabost je ujedno i najveća snaga, a to je sposobnost ili nesposobnost da shvatim stvari na nekom dubljem nivou. Osećam da sam najbolji kada razumem da snaga dolazi iznutra i da mogu sve da promenim unutar sebe, šta god da je u pitanju. Mogu, zato što mogu da promenim frekvencije i vibracije koje osećam i onda se realnost menja. Ranjivost je divna stvar. Kada ste ranjivi onda ste emotivni i oslobođeni, ljubazni i puni ljubavi. Ranjivost je divna stvar za pokazati. Pogotovu za muškarce.

Pogledajte o čemu je reč 👇🏻:

IZVOR: YT / Graham Bensinger

Autor: redportal.rs

#Mentalno zdravlje

#Slabost

#intervju

#novak djokovic

#snaga