Najveća mu je podrška

Srpski političar, počasni predsednik SPS i narodni poslanik Milutin Mrkonjić (79) nalazi se u bolnici. On je na odeljenju Intenzivne nege, a lekari čine sve kako bi mu se stanje stabilizovalo.

On je završio na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu, a uz njega je sve vreme bila njegova izabranica, pevačica Ana Bekuta (62).

On je u avgustu mesecu operisao srčane zaliske, i to novom metodom, preko prepona, a sad je došao zbog više ispitivanja.

Foto: Pink.rs/Skrinšot

Ana Bekuta je bila sa njim u klinici na Dedinju, i to nekoliko sati, a onda je istu napustila, što su zabeležile kamere Paparaco lova. Bekuta je delovala nenaspavano, a potom se uputila u zgradu na Vračaru, gde živi u penthausu.

- Milutin je dobro. Proteklih nekoliko dana proveo je u bolnici, a juče je dobio pejsmejker. Procedura je prošla u najboljem redu i on se oporavlja. Zaista nema potrebe za panikom i senzacijom. Hvala svima na iskrenoj brizi i od srca vas molim da poštujete privatnost Milutina Mrkonjića i porodice. Kada budemo imali neke novosti, javićemo - poručila je pevačica ranije.

IZVOR: YT / Paparazzo Lov // DNK 

Autor: Pink.rs

#Ana Bekuta

#milutin mrkonjić

#podrška