Ilustrovani video dočarao priču o Japanu 🌸🌸🌸

Elena Kitić sa svojom pesmom Harakiri našla se u vrhu Jutjub trending liste još pre 4 meseca, kada je objavljena. Sada je konačno stigao i spot, ali ne kakav smo očekivali. U pitanju je ilustrovani video u kom vidimo Elenin animirani lik. Na samom početku videa objašnjen je početak priče koja će se dalje nastavljati. Priča počinje u Japanu pre 2000 godina i radi se o dvoje nesrećno zaljubljenih mladih ljudi.

Foto: Printscreen YouTube/Elena Kitić

Tradicionalni elementi Japana prikazani su tokom celog videa, počevši od kimona koji nosi Elenin lik, preko katane, japanske ruže i samuraja.

IZVOR: YT / Elena Kitić

Elena je 2016. godine postala poznata sarađujući sa Jalom Bratom, koji joj je uradio pesmu Folira, i ona broji preko 25 miliona pregleda na Jutjubu. Nakon pesme Folira usledili su još neki hitovi, kao što su Ne volim, u duetu sa Jala Bratom i Bubom Korelijem. Rasta je uradio tekst i muziku za pesmu Geto princeza, koja takođe broji milionske preglede. Iako Elena nigde nije nastupala i ni na koji način nije promovisala svoje pesme, njeni hitovi su neizostavan deo svih žurki i puštaju se u svim klubovima.

Autor: redportal.rs

#Harakiri

#elena kitić

#spot