Sve što niste znali o Ivaninoj sestri

Tijana Rašić je mlađa sestra Ivane Rašić, popularne Sajsi. Ivana je pokrenula bend kojem je kasnije priključila i svoju sestru. Kako je Tijana sama rekla nju niko ništa zapravo nije pitao, već je samo ušla u celu priču. Kako sama kaže, bend se bukvalno skupljao, jer je u njega ulazio član po član, te ih je na kraju bilo šestoro. Poslednja im se priključila Sajsina sestra Tijana.

IZVOR: TW / @mutav_plovak

Njih dve su kćerke prvog pevača legendarne grupe Generacije 5 - Jovana Rašića, koji je bio član originalnog sastava benda davne 1977. godine. Tijana sarađuje sa svojom sestrom na svim pesmama, i peva joj prateće vokale. Sajsi je sama rekla da Tijana bolje repuje od nje.

Poslušajte kako zvuči pesma Ane Stanić u Tijaninoj izvedbi:

View this post on Instagram

Nisam planirala da radim ovaj cover ali na zahtev @milicamena7 i potrebe njenog projekta mi je drago da jesam jer volim ovu pesmu, zvuk je sa kamere, za sve koji su hteli da čuju, izvolite ;) Režija, montaža, stajling: @milicamena7 Kamera: @a_mijatovicc Šminka: @bojana_makeup_carica Studio: studio sparta 🖤 pesma : @ana1stanic Ana Stanić - Više nisi moj

A post shared by Tijana Rasic (@tijara.official) on

IZVOR: IG / @tijara.offcial

Autor: redportal.rs

#Ivana Rašić

#Sajsi MC

#Tijana Rašić