Izbacio je iz auta što njoj nije odgovaralo jer je imala punu torbu stvari

Amerikanka iz Viskonsina optužena je za ubistvo nakon što je, navodno, ubila muškarca kog je upoznala onlajn.

Dvadesettrogodišnja Lidija Karmona Kartagena je muškarca prvo izbola, pa ga udarila kolima 3 puta nakon čega je obrnula krug pa se vratila i prešla preko njegove glave i vrata kolima. Pre ovoga, bila je uhapšena zbog zlostavljanja, a ukoliko je osude može da dobije doživotnu kaznu.

Incident se dogodio 9. decembra, rano ujutru, a nju je policiji prijavila komšinica koja ju je sa prozora videla kako se tuče sa 41-godišnjim Čadom Vilsonom. Ona je prvobitno mislila da je Čad taj koji sedi nad Lidijom i udara je, a zapravo je Lidija ta koja je tukla Čada. Osumnjičena Lidija je policiji rekla da su se upoznali na Fejsbuku 2 nedelje pre incidenta, i da su se prvi put videli 8. decembra i da su proveli 24 časa zajedno tokom kojih su pili alkohol i koristili drogu.

Devojka je izjavila da joj se nije svidelo kako je Čad agresivan i da ga je zamolila da je odbaci kući. Tokom vožnje, Čad je zaustavio auto i rekao joj da izađe iz auta, što se Lidiji nije svidelo jer je imala torbu punu stvari. Ona je tada izvukla nož i počela da juri Čeda niz ulicu, a onda ga je, navodno, izbola 3 puta. Dok je dozivao pomoć, Lidija ga je udarila pesnicom u glavu, a onda se vratila u auto i pokušala da ga pregazi. Čed je uspeo da se sakrije iza drveta, a ona je napravila krug oko bloka i pokušala još nekoliko puta da ga pregazi.

- Mislim da ga je udarila 3 ili 4 puta kolima. On se sakrio iza drveta, a ona je obrnula krug i vratila se i ponovo ga udarila. Na kraju je prešla preko njegove glave i vrata - rekla je komšinica.

Autor: redportal.rs

#UBISTVO

#optužba

#policija