Večeras u 20 č. u Domu kulture "Studentski grad" na Velikoj sceni. 💞

Da naše malo nekom znači mnogo i ovog puta se pokazalo kao tačna definicija. Dođite da uživate u predstavi Tatjane Kecman, Deset naprema jedan i na ovaj način pomozite našim najmlađim sugrađanima da pobede ovu opaku bolest.

Predstava se održava večeras u 20 č. u Domu kulture Studentski grad na Velikoj sceni, u Bulevaru Zorana Đinđića 179. Cena ulaznice je simboličnih 600 dinara.

Predstava u komično-ironičnom maniru tretira neke najčešće stereotipne predstave o braku. Radnja je podeljena u 10 manjih celina, a svaka predstavlja ilustraciju jednog ženskog karaktera. 

Tu se nalazi čitav niz tipskih likova i bračnih kandidata iz naše svakodnevice, kao što su: nežna mlada nezaštićena žena, žena koja zna šta hoće, žena koja ne izlazi iz kuhinje, žena koja je puna novca, studentkinja, plavuša, kafanska pevačica, Piroćanka, Sosa i druge.

Između ovih epizoda glumica se uglavnom obraća publici diskutujući, na šaljiv način, o razlozima koji su za ulazak u brak i protiv njega. Tatjana Kecman će vam u ovoj monodrami dati 10 razloga da ne uđete u bračnu zajednicu i jedan da to učinite. 

Foto: Privatna arhiva

Autor: Redportal.rs

#Humanitarna akcija

#Pomoć

#deca