U planu je i izgradnja Doma kulture

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić razgovarao je danas sa građankama i građanima Altine o tome kako ovo mesto može da postane još bolje mesto za život svih ljudi.

- U Altini smo 2019. godine završili novi vrtić, nedavno je završen novi park površine sedam hiljada kvadrata u Justina Popovića i građena je kišna i fekalna kanalizacija. Obavestio sam ih da je završena javna nabavka za izgradnju dečijeg igrališta na Vojnom putu 1, da se radi rekonstrukcija ulice Pavla Vujisića, da će Grad naredne godine početi da gradi novi vrtić, da smo kroz Plan detaljne regulacije Prvomajske urbanistički rešili ulaz u Altinu sa Novosadskog puta kao i da je u toku eksproprijacija zemljišta za izgradnju škole, još jednog vrtića i ambulante - napisao je Vesić na Fejsbuku.

Dogovorili smo se da se izgradi Dom kulture u kome će biti opštinski uslužni centar. Kada još Altina kroz projekat izgradnje kanalizacije u batajničkom slivu dobije kanalizaciju koja će biti povezana sa fabrikom za preradu otpadnih voda u Batajnici Altina će biti uređeno naselje po meri svojih stanovnika.

Autor: Pink.rs

#Goran Vesić

#altina

#beograd