Sezona iz snova za srpskog golgetera

Aleksandar Mitrović ne prestaje da trese mreže kako u reprezentaciji, tako i u dresu Fulama. Golgeter rodom iz Smedereva igra sezonu iz snova u Čempionšipu, a sinoć je svoj tim predvodio do novog ubedljivog trijumfa. Ovoga puta Fulam je na gostujućem terenu demolirao Blekburn rezultatom 0:7, a Mitrović je bio vinovnik kod 3 pogotka svoje ekipe.

Uz još 1 dodat gol na svoj konto na sinoćnjem meču, Mitrović je stigao do neverovatnih 19 pogodaka nakon samo 15 odigranih mečeva u sezoni. Impresivan skor.

IZVOR: YT / Fulham Football Club

Sjajnu igru Mitrović je krunisao sa još 2 asistencije u 2. poluvremenu, pa je tako stigao do broja od 5 asistencija u dosadašnjem toku sezone.

S obzirom na to da se sezona tek zahuktava, Mitrović opasno preti da ugrozi rekord lige koji je u prošloj sezoni postavio napadač Brentforda Ajvan Toni koji je postigao 31 pogodak.

Ukoliko Mitrogol nastavi u ovom ritmu, vrlo je moguće da već do kraja kalendarske godine stigne vrlo blizu brojke od 30 golova. Nadamo se da će istu golgetersku formu pokazati i u vrlo važnom meču koji predstoji reprezentaciji Srbije protiv Portugala, koji će odlučivati o direktnom plasmanu na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Fulam se trenutno nalazi na 2. mestu na tabeli, sa 2 boda manje od Bornmuta, ali ima ubedljivo najbolji napad i gol-razliku u ligi.

Autor: redportal.rs

#Fulam

#aleksandar mitrović

#mitro

#mitrogol

#mitrović

#Čempionšip