Bivši zadrugar u svom novom Jutjub videu ispričao da je Maja Marinković obmanula sve i pruču o trudnoći sa ciljem plasirala da bi se osvetila Janjušu i da bi joj porastao honorar 😏

Nekadašnji zadrugar Brendon otvorio je svoj kanal, gde je poslednji objavljen video posvetio Maji Marinković. Naime, Brendon je otkrio da mu se Maja nakon saznanja da je u drugom stanju obratila i došla kod njega da se posavetuje za dalje korake.

Kako u pomenutom videu tvrdi Brendon, Maja je svoju trudnoću iskoristila u marketinške svrhe, odnosno da poveća sebi honorar za ulazak u rijaliti, ali i da bi još više ocrnila Janjuša, iako ni sama nije znala da li je Janjuš otac njenog deteta ili neka treća osoba.

Foto: Printscreen YouTube/AmiG Show

- Meni je došla i ispričala priču kako ona uopšte više ne zna da li je to bilo sa Janjušem ili je to bilo sa trećom osobom, dakle, u celoj priči postoji treća osoba, i ona je odlučila da to iskoristi u marketinške svrhe.

- Jedva čekam neku najgledaniju emisiju - rekla je Maja Brendonu navodno, a on je dalje nastavio sa pričom:

- Ona je želela da ode u emisiju da ispriča to, da svi misle kako je Janjuš najveći zlikovac, kako će od sebe napraviti žrtvu - dodao je on, kako je rekao, upitao je Maju zbog čega to radi, na šta mu je ona odgovorila:

Foto: Privatna arhiva

- To je osveta.

- Njen plan sa tom trudnoćom je bio da pridobije Janjuša aposlutno, jer ona zna kako je on slab na decu, kako je privržen svojoj ćerci i slično - otkrio je Brendon, što možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / Brendon Vlog Serbia

Takođe, Brendon je otkrio da o temi trudnoće Maja nije želela da priča za njegov kanal, već isključivo u najgledanijim emisijama.

Ni ona sama ne zna da li je bila trudna sa janjusem ili je sa tom trecom osobom zatrudnela...

Autor: redportal.rs

#brendon

#janjuš

#maja marinkovic

#trunoća