Ona definitivno ima kontinuitet u lepoti

Od sada već davne 2007. godine prošlo je skoro decenija i po i neke stvari su se definitivno promenile kada je svet u pitanju, a mnoge smo i zaboravili. Međutim, neki od nas se i dalje sećamo plavooke devojčice prodornog pogleda čija je fotografija obišla svet.

Naime, slika ove devojčice je tad objavljena na listi koju svake godine objavljuje Ti Si Kendler (TC Candler) pod imenom 100 najlepših lica na svetu (100 Most Beautiful Faces). Ta devojčica je tada imala svega 6 godina, a danas ima 20, i zapravo je jedna od najplaćenijih modela na svetu, koju preko Instagrama prati preko milion ljudi.

Reč je, naravno, o francuskom supermodelu Tilejn Blondu, koja postala model sa 4 godine, i ima (s obzirom na godine) dug kontinuitet rada u ovoj industriji.

Ona je, u međuvremenu, stekla status supermodela, tako da je radila revije za najveće brendove, uključujući Pola Gotijea i Dolče Gabanu.

Zanimljivo je, međutim, da se i 2018. godine našla na jednoj sličnoj listi, pod imenom 100 najlepših lica nezavisnih kritičara (Independent Critics List of the 100 Most Beautiful Faces), tako da po svemu sudeći ima i kontinuitet u priznanju lepote, bez obzira na to što više nije dete.

Manje je poznato da je ona inače ćerka fudbalera Patrika Blondua, koji je svojevremeno igrao u Premijer ligi.

Bilo kako bilo, želimo joj još puno uspeha i u budućnosti 💗, a ako nekoga zanima kako izgleda danas, može da pogleda ovde 👇.

View this post on Instagram

A post shared by Thylane 🦋 (@thylaneblondeau)

IZVOR: IG / @thylaneblondeau

pročitajte još

DEDA kao SUPERMODEL 😎

Autor: redportal.rs

#najlepša devojčica na svetu

#supermodel

#tilejn blondu