Krenula da izađe vozilom iz dvorišta

Mirela Dubinović juče je samo pukom srećom preživela napad nasilnog komšije Dž. Dž. (identitet poznat redakciji op. a.) koji je na nesrećnu ženu nasrnuo metalnom palicom.

Sve se odigralo u mestu Pribava kod Gračanice. Kako je Dubinović ispričala za portal Avaz, motiv za brutalan napad je krajnje bizaran. Ona je, naime, krenula da izađe vozilom iz dvorišta. U tom trenutku je naišao A. Dž., maloletni sin Dž. Dž., te mu je njen suprug Miralem sugerisao da stane kako bi mogla izađi, budući da je već pola automobila bilo na putu.

Maloletnik mu je tada poručio "marš".

- Suprug je krenuo za njim i kazao mu da se ne može tako ponašati, jer je i ranije divljao s motociklom. U tom trenutku "leti" Dž. Dž. Ja sam samo uspela reći kćerki da snima i poletela sam iz vozila, te stala između njega i kćerke. Sve se vidi na snimku. Udario me je metalnom šipkom ili palicom. Potom je krenuo na supruga. Na snimku se vidi da i on beži - priča Dubinović.

Kako kaže, otišla je u Hitnu pomoć, gde su joj sanirane povrede. Međutim, tu nije bio kraj drame.

- On je došao za nama u Hitnu pomoć, ganjao je supruga. Tu je bio i zet Adnan, kojem je poručio "da je on sledeći". Otišli smo u policiju i sve prijavili, ali ništa nisu poduzeli - tvrdi Dubinović.

Ona kaže da su i ranije imali problema s istim komšijom zbog čega su podneli više prijava, ali nikada nijedan slučaj nije dobio svoj epilog na sudu.

- Mi se zaključavamo kuću, ne smemo izaći, jer na nas ide vozilom i motociklom. Nemamo zaštitu od policije i više ne znamo kome da se obratimo - zaključila je Dubinović

U Policijskoj stanici Gračanica potvrdili su za portal Avaz da su postupili po prijavi, te da su izašli na teren. Više detalja o ovom slučaju nisu otkrivali.

IZVOR: TW / @DnevniAvaz

Autor: avaz.ba

#Gračanica

#metalna šipka

#napad