Komšije primetile da žene nema nekoliko dana, pa zvale policiju

Policija u Kikindi uhapsila je T.V. (53) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistva. Navodno, on je 8. juna ove godine, posle svađe, metalnom šipkom udario u potiljak vanbračnu suprugu (57) i naneo joj povrede od kojih je žena preminula.

Ovo svirepo ubistvo dogodilo se u porodičnoj kući osumnjičenog, u selu Adorjan u opštini Kanjiža, a otkriven je nedelju dana kasnije i to tek onda kada su komšije primetile da žene nema nekoliko dana, pa su to prijavile policiji.

- Osumnjičeni T.V. je počinio ubistvo i nastavio najnoramlnije da živi, kao da se ništa nije dogodilo. Boravio je u jednoj sobi, dok je u drugoj bilo telo njegove žene kojoj je naneo smrtne povrede. Za ovaj slučaj saznalo se zahvaljujući komšijama, kojima je bilo sumnjivo što se žena ne pojavljuje više dana. Ne izlazi iz kuće, niko je ne viđa, pa su obavestili policiju. Tako se saznalo za ovu tragediju – saznaju Novosti.

Policijska uprava u Kikindi saopštila je u sredu, 16. juna, da je osumnjičeni uhapšen, da mu je određeno zadržavanje do 48 sati i da će nakon isteka tog vremena, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

- Policija ranije nije imala bilo kakvih saznanja o nasilju u ovoj porodici, niti je iamla prijava.  T.V. nam nije poznat od ranije zbog krivičnih dela – prve su informacije iz policije o ovom tragičnom slučaju na severu Bačke.

Autor: Novosti.rs

#UBISTVO

#metalna šipka

#muž

#žena