Starleta otkrila šta sve može da se dobije na njenom OnlyFans profilu za samo 5 dolara mesečno 💸

Dragan Marinković Maca u najnekonvencionalnijem jutarnjem programu - Kasni Zornjak, koji se svakog radnog dana emituje na RED TV-u od 10 do 12 časova, ugostio je starletu Anđelu Vešticu koja je tokom emisije gledaocima bliže dočarala svoj trenutni posao na OnlyFans platformi.

Naime, Anđela je otkrila da je ovaj posao počela da radi jer joj je trebao novac, a na OnlyFans uputila ju je jedna devojka iz Bugarske sa kojom se dopisivala. Starleta je otkrila da je veoma aktivna na profilu, te da one koji se pretplate na njen nalog očekuje pregršt eksplicitnog materijala po ceni od samo 5 dolara.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Komentarišući sa Macom slike sa svog Instagram naloga, Anđela je govorila o opremi koju koristi za posao, odnosno crvenim dubokim čizmama koje imaju štiklu od čak 30 centimetara.

- Ovo je obuća koju ja kupujem isključivo za moj posao i naručujem je iz Amerike. Jako je neudobna i nezgodno je sa njom. Ja te štikle obujem i onda puzim na kolenima do ogledala ili dokle god treba - objasnila je Anđela i rekla da pomenutim cipelama ne može da hoda, ali noge u vis može da podigne, kao na slici ispod 😁😎 :

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Gostovanje Anđele Veštice možete pogledati u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#Dragan Marinković Maca

#Kasni Zornjak

#anđela veštica

#štikle