Starleta na OnlyFans profilu organizuje šokantnu nagradnu igru, evo koji su uslovi za učešće! 😅

Starleta Anđela Veštica u poslednje vreme zarađuje od internet stranice OnlyFans na kojoj postavlja svoje nage fotografije i video snimke koje naplaćuje. Pored toga, starleta je odlučila da na pomenutoj stranici organizuje i jednu nagradnu igru koja je šokirala sve!

Reč je o nagradnoj igri u kojoj pobednik dobija seks sa njom. Anđela je zatražila od svih koji žele da učestvuju u nagradnoj igri da joj pošalju fotografije lica i tela, kao i da daju pristanak da se njihov intimni odnos snima.

Pored glavne nagrade postoje i utešne! 😅 Starleta će svima koji su se prijavili poslati fotografije i video snimke koji se inače naplaćuju na njenoj OnlyFans stranici.

Foto: Printscreen Red Tv

Nakon što je objavila vesti o nagradnoj igri naišla je na dosta negativnih komentara i osuda zbog čega se sledećim rečima obratila na Instagram nalogu:

- Najjači su ovi “pametni” što ne shvataju poentu celog kontesta i ostalo. Pa mi pametuju ovde po inboksu. Definitivno vaše glupe poruke neću ni da čitam više, i tri minuta je mnogo da vam posvetim. “Intelektualci” sve neki oko mene, u životu ništa stekli nisu - napisala je strleta, prenosi Objektiv.rs.

Autor: redportal.rs

#anđela veštica

#nagradna igra

#onlyfans

#seks