Ispostavilo se da je veza između ovo dvoje još dublja nego štoje ikome padalo na pamet

Naravno, obožavaocima serije Prijatelji njih dvoje su skoro savršen par. Monika i Čendler, međutim, u stvarnosti su bili samo dobre kolege. Ipak, spostavilo se da nisu samo kolege, budući da su ovo dvoje glumaca, ni manje ni više - rod! Istina, 11. kolena pobočne linije, ali ipak jesu.

O čemu se zapravo radi? Pa, istraživači sa sajta MyHeritage su malo kopali po arhivama predaka kada je ovo dvoje glumaca u pitanju (pretpostavljamo da su kopali i ostalo četvoro 😄) i došli su do zanimljivog podatka - izvesna Elen Haskel, koja je emigrirala u SAD davne 1635. godine, je pra-pra-prababa (verovatno sa još nekim "pra" 🤔) i Koksovoj i Periju.

Naime, Haskelova je imala dva sina, Rodžera i Metjua. Rodžer je direktan predak Koksovoj sa majčine strane, dok je Metju direktan predak Periju, sa očeve strane. Zanimljivo je i što Metju Peri zapravo nosi ime tog svog pretka, posle više od 300 godina.

Ipak, istraživači sa sajta kažu da ovo nije neko veliko iznenađenje.

- Što duže idete u prošlost, zapravo, veća je šansa da će se porodične linije dve osobe negde spojiti - rekao je Roj Mendej, inače glavni čovek koji je ovo istraživanje vodio.

Zanimljivo je da veze sa ovom porodicom po svemu sudeći ima još jedna poznata ličnost - Lejdi Gaga. Bilo kako bilo, sledeći put kad budemo videli da se lepo slažu na ekranu, teško da nećemo pomisliti da su za to možda zaslužni i zajednički geni koje ovo dvoje možda prepoznaje na nekom podsvesnom nivou. A možda i samo dobro glume. 😄

IZVOR: YT / Netflix UK & Ireland

Autor: redportal.rs

#Kortni Koks

#metju peri

#monika

#prijatelji

#Čendler