Otrovala se da bi pobegla iz pakla

Srpska državljanka (22) prošla je pakao u Italiji, gde je bila namamljena preko društvenih mreža. Policija Bolonje saopštila je na konferenciji za novinare da je devojka bila primoravana na prostituciju, mučena i izgladnjivana i da se spasla tako što je pila deterdžent, zbog čega je završila u bolnici, prenosi Mondo.rs.

Devojci iz Srbije, iz porodice loše materijalne situacije, mladić je na Fejsbuku obećao brak u Italiji, ali kada je stigla u Pjanoro Vekio kod Bolonje, njegova porodica ju je zarobila i terala da se prostituiše. 

Nesrećnoj devojci je rečeno da mora da "odradi" 400 evra, koliko joj je lažni mladoženja poslao da bi doputovala u Italiju. Držana je zatvorena, uz stalni nadzor. Davali su joj jedan obrok dnevno, tukli je, terali je da prosi i prostituiše se.

- Devojka se na kraju otrovala da bi pobegla, pila je deterdžent danima i izgubila strašan broj kilograma, čak 30. Dobila je i temperaturu i njeni mučitelji su pomislili da ima koronu. U bolnici je ispričala šta je proživela i oni su uhapšeni - rekla je zamenica asistenta komesara bolonjske policije Elena Jolanda Čeria.

Uhapšeno je četvoro članova te porodice: majka, otac i 2 sina. Terete se za kidnapovanje, neovlašćeno zatvaranje, primoravanje na prosjačenje i prostituciju.

Autor: mondo.rs

#Fejsbuk

#Italija

#prostitucija

#srpkinja