Ašikovanje u kežual momentima 💗😅

U kontekstu emitovanja serije Porodica pokrenute su mnogobrojne rasprave o odnosu bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića i njegove nekada politički vrlo aktivne supruge Mire Marković. 🙍‍♀️🙍‍♂️

U javnosti se mnogo polemiše u vezi sa tim koliki je i kakav uticaj Mira imala na Slobodanove političke odluke. Međutim, mnogi ovaj odnos, komentarišu i u kontekstu njihovog emotivno-supružničkog odnosa. Tako je gostujući na TV Prva Nebojša Čović zaključio da je između "Mire i Slobe postojala pataloška veza" te da je "Mira kriva što Slobodan nije otišao iz SRJ kada mu je nuđeno nego je naknadno izručen Hagu".

Ove navode gostujući na TV Pink negirao je Milutin Mrkonjić, tvrdeći da je Slobodan Milošević njemu rekao da "ne želi da beži iz zemlje".

I dok se njihove političke odluke mogu tumačiti na mnogo načina i iz različitih uglova, njihova čvrsta povezanost kao supružnika ostaje neupitna, do te mere da slika njih dvoje na stepenicama se deli kao mim za relationship goals na društvenim mrežama. 😅

Na ovoj slici upečatljiv je i stajling bračnog para Milošević. Slobodana u totalno gaserskom stilu i Mire u fazonu Princeze na zrnu graška 😅:

IZVOR: TW / @gucibluze

Autor: redportal.rs

#Marko Milošević

#Mira i Sloba

#Slobodan Miločević

#marija milošević

#mira marković