U blizini Železničke stanice nastavljena 5-godišnja tradicija kluba

Moto klub Black Dragons iz Loznice je 28. februara simbolično otvorio ovogodišnju bajkersku sezonu, a skup u prostorijama kluba, u blizini železničke stanice, podržali su i stariji loznički motociklisti kao i nekoliko kolega iz Šapca.

Ideja započeta još pre pet godina, da se okupe mlađi i stariji bajkeri pred završetak zimskog perioda „mirovanja“, nastavljena je uz prilagođavanje epidemiološkoj situaciji i u manjem obimu.

Foto: Facebook.com/@mkblackdragons

- Želeli smo da današnjim okupljanjem barem ozvaničimo početak sezone za koju se nadamo da će biti bolja od prošlogodišnje i da ćemo ovog proleća i leta uspeti da jezdimo drumovima i družimo s motociklistima iz regiona. Pozvali smo starije lozničke bajkere, one od 60 i više godina, da pokažu kako taj plamen nije lako ugasiti jer ko jednom oseti vetar u kosi, to ne napušta nikada. Mnogi od njih i danas rado sedaju na dva točka, oblače kožne jakne i prsluke i idu tamo „gde ih put odvede“ – kaže Siniša Marković iz MК Black Dragons.

Skup je protekao u dobrom raspoloženju, uz prigodnu zakusku i u skladu sa situacijom, završen oko dva popodne uz poruku da se na sličan način i u godinama koje dolaze bajkeri okupljaju na početku motociklističke sezone kako bi najavili druženja s kolegama iz cele Srbije i drugih zemalja Evrope.

Autor: loznickenovosti.com

#Bajkeri

#Loznica

#black dragons

#moto klub