Dragović je na leto slobodan u izboru novog kluba

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su sa pobedama u domaćem šampionatu i u miru mogu da se pripremaju za prvi meč sa Milanom u četvrtak. Zvezda je u Nišu pobedila Radnički 1:0 golom Mirka Ivanića. I dok se igrači pripremaju za Milan uprava kluba radi na stvaranju tima koji će na leto pokušati da se plasira u Ligu šampiona. Prvi na spisku igrača je Aleksandar Dragović, igrač Leverkuzena.

Već je opšte poznato da je Dragović veliki navijač Zvezde i da mu je želja da zaigra u šampionu Srbije, kao i to da je posao skoro gotov. Ipak, pojavili su se Turci koji žele da pokvare planove Zvezde.

Dragoviću ističe ugovor na leto i slobodan je da bira klub, a Turci imaju mnogo više novca na raspolaganju. Žele Dragovića jer neće morati da plate obeštećenje, a mogu da mu daju platu veću nego što bi imao u Zvezdi.

Uprava Zvezde radi sve da Dragovića konačno dovede na stadion Rajko Mitić, pa ostaje da se vidi da li će u tome uspeti. Nema sumnje da bi Dragović bio veliko pojačanje za narednu sezonu i pokušaj novog plasmana u Ligu šampiona.

Autor: redportal.rs

#dragovic

#leverkuzen

#turci

#zvezda