Decenijama je Bermudski trougao poznat po neobjašnjivim nestancima brodova, aviona i ljudi.

Turistima koji odluče da krenu na krstarenje norveškom linijom od Njujorka do Bermuda rečeno je da bi mogli da dobiju puni povraćaj novca ako brod nestane.

- Ne brinite da ćete nestati na ovom krstarenju po Bermudskom trouglu. Turneja ima stopu povrata od 100 odsto i novac će vam biti vraćen u slučaju da nestanete - piše na sajtu organizatora, piše Miror.

Planirano je da krstarenje počne 28. marta 2023.

Budući da je takozvani Bermudski trougao, region u severnom Atlantskom okeanu, odavno okružen legendama i teorijama zavere, očekuje se da će krstarenje privući brojne ljubitelje svega "neobjašnjivog" i "misterioznog". Decenijama je Bermudski trougao poznat po neobjašnjivim nestancima brodova, aviona i ljudi.

Međutim, ne postoji naučno zasnovana potvrda da su katastrofe u ovoj oblasti mogle biti uzrokovane paranormalnim silama. Meteorolozi ukazuju na činjenicu da većina atlantskih tropskih oluja i uragana prolazi kroz područje Bermudskog trougla. Pored toga, to je mesto gde su kompasi često podložni kvaru usled magnetnih sila, prenosi sputnikportal.rs.

Autor: sputnikportal.rs

#bermudski trougao

#krstarenje

#novac

#pare

#teorije zavere