Ohio Esthetic trenutno ima preko 400.000 pratilaca na TikToku

Meksički kozmetički salon privukao je veliku pažnju na TikToku zbog svojih videa, od kojih mnogi pokazuju neke užasne primere šminke.

Foto: TikTok/ohioesthetic

TikTok je odličan marketinški alat, bez obzira da li proizvod ili usluga koju promovišete nije baš najbolja stvar koja se može kupiti. Takav primer je i meksički kozmetički salon koji deli video-snimke neuglednih primera šminkanja. Sa nazivima poput Šminka za potpisivanje razvoda, ovi viralni snimci prikazuju mlade žene potpuno transformisane debelim slojevima šminke, ali definitivno ne na dobar način.

@ohioesthetic

Siganme subire mas maquillajes bellos✅

♬ sonido original - TeLoMetoConSida.🧏🏻‍♂️

IZVOR: TT / ohioesthetic

Ismevanje publike se inače ne bi smatralo pozitivnim znakom, ali izgleda da je Ohio Esthetic shvatio da njihovi loši primeri šminke donose najviše pregleda, pa su prihvatili njihovu duhovitu stranu. Oni nastavljaju da postavljaju snimke šminkanja, a čak nude komentatorima sa velikim brojem lajkova besplatne sesije šminkanja.

Ohio Esthetic trenutno ima preko 400.000 pratilaca na TikToku, a svi njihovi video-snimci na platformi imaju najmanje 2 miliona pregleda, a najpopularniji ima preko 50 miliona pregleda. To pokazuje da je loš reklama ipak bolja nego nikakva.

@ohioesthetic

Modelo: @Angelica Morfin (Video original) Maquillador: @Eduardo Paz (Ohio Editor) #Makeup #makeupartist

♬ sonido original - La shapu

IZVOR: TT / ohioesthetic

Autor: redportal.rs